![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po całym dniu pracy, niemal wszystko wyeliminowałem wzorując się na woorank. Zostało mi to:
![]() Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi i jak to naprawić? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego co zauważyłem to na każdej stronie masz te same tytuły i description... dodaj sobie stronę do google webmasters tools i tam przeanalizuj zastrzeżenia.
-------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem właśnie w jakim sensie, że na każdej stronie?
Ktoś jeszcze miałby coś do powiedzenia w tym temacie? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 824 Pomógł: 106 Dołączył: 14.03.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz wpisane na stałe title oraz description w hedzie. W zależności od podstrony mógłbyś inkludować inne.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Co zatem najlepiej zrobić w takiej sytuacji?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co zatem najlepiej zrobić w takiej sytuacji? Ustawić inny tytuł dla podstron. -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 21:06 |