![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Siema,
od 2 godzin szukam w sieci i wyszukać nie umiem... mam taką misję: " Licznik ma mierzyć aktywność odwiedzającego użytkownika, czyli po każdym ruchu myszką, kliknięciu oraz naciśnięciu klawisza klawiatury zaczynamy zliczać czas przez następne 3 sekundy od ostatniej akcji. " I nie umiem wyszukać jak łączyć zdarzenia w JS... <- to mój pierwszy kontakt z językiem więc nie ma co się dziwić. Logiczne wydaję mi się zastosowanie konstrukcji typu: Ale nie ogarniam jak łączyć wydarzenia bo w grę wchodzi jeszcze onclick(), onmousemove(), ktoś coś podpowie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
To jest to, szkoda że pod jQuery bo to w formie nauki javascriptu robię więc lepiej by było to napisać ręcznie samemu no ale tak też może być... finalnie liczyć się ma efekt chyba.
Dzięki. Edit: nie może być na jQ, wystarczy że mnie nakierujecie ![]() Ten post edytował mitorski 3.07.2014, 13:13:42 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 594 Pomógł: 122 Dołączył: 17.07.2005 Skąd: P-na Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Odpowiedź na zasadzie Owca czy o co chodzi? Bo nie widzę o co chodzi. Odpowiedź na zasadzie Owca czy o co chodzi? Bo nie widzę o co chodzi. Muszę podbić bo to ważne, potrzebuję wiedzieć jak to ogarnąć do jutra a chciałbym się w domu przygotować z tego żeby poszło normalnym tempem. Tym bardziej że 6 zadanie z listy to przepisanie stworzonego teraz kodu obiektowo by można było aktywować kilka liczników na stronie razem. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:10 |