![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2013 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
Poszukuję skryptu losującego drużyny. Napotkałem się kiedyś na coś takiego co działało na zasadzie : 1. Admin dodawał użytkowników uprawnionych do losowania 2. Rozsyłał login (taki sam jak na forum) do tego losowe haslo 3. Logowało się na stronie za pomocą w/w danych 4. Po logowaniu pokawiała się strona z powiedzmy - 18 drużynami piłkarskimi, naciskało się guzik i skrypt losował drużynę, po czym ta drużyna nie byla dostępna do ponownego wyboru. 5. Losowanie otwarte było aż do wylosowania każej z drużyn. 6. W stopce strony ze skryptem losowania była możliwość wejść w podstronę z informacjami, kto wylosował jaką drużynę. Mam nadzieję że dobrze to opisałem. Bardzo potrzebuję takiego skryptu, jeżeli ktoś kojarzy o co mi chodzi, to bardzo proszę o pomoc. Ew. zlecę jakiejś dobrej duszy wykoanienie takiego prostego skryptu, za flaszeczkę czy coś (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) z tego co wiem, dla osób siedzących w temacie pisania skryptów jest to banalna i szybak do realizacji sprawa. Pozdrawiam Ten post edytował PIR_PL 2.07.2014, 14:10:26 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 594 Pomógł: 122 Dołączył: 17.07.2005 Skąd: P-na Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja Ci coś takiego mogę napisać, a Ty zastanów się którą flaszeczkę mi kupisz
http://rts.civ.pl/inf/index.php?id=alkohole1 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Każdy nie zaznajomiony z tematem myśli, że to pół godziny roboty. Niech autor spyta się jakiejś firmy, ile by wzięła za to. Pewnie szczęka opadnie
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 08:21 |