![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam jakiegoś gotowego cms'a do gromadzenia i przetwarzania danych.
Czyli np. Interesują mnie jakieś zagadnienia związane z HTML np znaczniki. Albo jakieś gotowe skrypty. Dodaje nowy post, temat w którym podaje tytuł, treść, tagi, działy jakich dotyczy. Następnie swobodnie mogę przeszukiwać za pomocą strony po tagach, działach zagadnienia które mnie interesują. Istnieje jakiś gotowy system do tego ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wordpress, Joomla!, Typo3, Drupal
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi mi bardziej o system ukierunkowany tylko na to co opisałem
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 4 Dołączył: 16.04.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
ogólnie cmsy są tworzone nie kierunkowo, więc albo użyjesz gotowego jak kolega wyżej podał, albo napiszesz własny ( co wcale nie jest trudne )
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 707 Pomógł: 266 Dołączył: 3.07.2012 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ogólnie cmsy są tworzone nie kierunkowo, więc albo użyjesz gotowego jak kolega wyżej podał, albo napiszesz własny ( co wcale nie jest trudne ) Napisanie CMS-a nie jest trudne, ale napisanie porządnego CMS-a jest BARDZO trudne. I w większości przypadków, poza korzyściami edukacyjnymi, nie opłaca się tego robić. Ja od siebie polecam WordPressa. Możesz sobie doinstalować wtyczkę do kolorowania składni wrzucanego kodu, na pewno coś znajdziesz ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:45 |