![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 556 Pomógł: 40 Dołączył: 20.07.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona generalnie schludna, prosta. Wszystko widać.
Choć nie wiem czy nie lepszy byłby kreator podzielony na kroki. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 915 Pomógł: 210 Dołączył: 8.09.2009 Skąd: Tomaszów Lubelski/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na szybko:
* Na mniejszych rozdzielczościach fixed box z ceną nachodzi na tekst. * Wygląd menu jak i całego "topu" jakoś do mnie nie przemawia, tak samo szara ramka * Wyszarzone teksty (labele checkboxów) na tym tle są mało czytelne * http://demo.pinos.pl/calc/calc71.js ten plik generuje jakiś automat/skrypt mam nadzieję ![]() * Na mobilnych będzie ciężko to obsługiwać Generalnie też tak jak @Pyton_000 napisał podzieliłbym to na kroki i zapiął do tego RWD. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 556 Pomógł: 40 Dołączył: 20.07.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1 boxa bocznego można schować, myślałem żeby go przykleić do topu ale...
2 to może pomińmy ze względów niezależnych ![]() 3 są ok "symulują" nieaktywność 4 tak automat, w każdej chwili można zmienić kurs, cenę, dodać/usunąć element/stronę, elementy można powielać na różnych stronach i pozycjonować je na stronie niezależnie 5 z mobilnych zrezygnowano, tak samo jak z responsywności dzieki za uwagi Ten post edytował kayman 24.06.2014, 19:41:49 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 915 Pomógł: 210 Dołączył: 8.09.2009 Skąd: Tomaszów Lubelski/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
... No ok, ale nie żeby było mi ciężko rozczytać co jest nieaktywne :-)3 są ok "symulują" nieaktywność ... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:00 |