![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 8 Dołączył: 8.06.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napotkałem kolejny dziś problem, a wygląda on tak. Za pomocą php pobieram wyniki z bazy do tablicy js.
Moje pobrane wyniki to np 1, 2, 3, 4 i całość w tablicy ma wyglądać tak: Ale po przepuszczeniu przez php i pętle zostaje mi niepotrzebny przecinek na końcu w tablicy
I właśnie nie wiem jak pozbyć się tego przecinka lub jak rozdzielić indexy z ich wartościami za pomocą przecinka, aby nie bylo go tylko na końcu. -------------------- Kloc = Kolor
Obama !== Murzyn Obama === Kloc Jak Ci pomogłem to daj Pomógł, tu nie chodzi o te Pomógł, bo to do niczego nie potrzebne, ale daj! :D |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 20 Dołączył: 17.01.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Np możesz w pętli while zamiast robić "echo" to dopisywać do zmiennej a za pętlą usunąć ostatni znak z tej zmiennej i dopiero wtedy ją wypisać.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 03:30 |