![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 276 Pomógł: 3 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po reinstalacji bazy i zaisntalowaniu Krasnala (ustawone charsety w plikach *.ini) i po wgraniu mojej starej bazy okazało się że... pojawiły sięw bazie krzaki.
Na dodatek wszystko co tutaj znalazłem na tym forum nie skutkuje ![]() Na dodatek mysql nie chce do mnie przemówić po polsku: NA wszelki wypadek podaje jak wygląda my.ini w katalogu windows - moze cos przeoczylem Cytat #This File was made using the WinMySQLadmin 1.1 Tool #2001-06-17 05:22:11 #Uncomment or Add only the keys that you know how works. #Read the MySQL Manual for instructions [mysqld] basedir=d:\usr/MYSQL #bind-address= datadir=d:\usr/MYSQL/data character-sets-dir=d:\usr/Mysql/share/charsets default-character-set=latin2 language=d:\usr/MYSQL/share/polish default-character-set=latin2 #slow query log#= tmpdir=C:\WINDOWS/TEMP #port=3306 #set-variable=key_buffer=16M [client] character-sets-dir=d:\user/Mysql/share/charsets default-character-set=latin2 [WinMySQLadmin] Server=d:\usr/MYSQL/bin/mysqld.exe user=Admin password= _________________________________________________________ Problem rozwiązał się sam - zmienałem rzeczy metdą chybil trafił i zadziałało - nie pytajcie się o ostatnie zmiany. EOT Ten post edytował Aztech 24.11.2004, 21:39:07 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:42 |