![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 270 Pomógł: 184 Dołączył: 7.10.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, panowie mam problem z pobraniem hashtagow poprzez graph api otrzymuje komunikat
moj kod to:
Dodam ze uzywam: https://github.com/facebook/facebook-php-sdk Jakies sugestie co to moze oznaczac? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 532 Pomógł: 24 Dołączył: 15.04.2011 Skąd: Kalisz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Post search has been deprecated - Szukanie postów zostało zdeprecjonowane (czyt. już nie jest mozliwe używanie takiej metody).
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 270 Pomógł: 184 Dołączył: 7.10.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tyle to sie domyslilem, a zna ktos jakies rozwiazanie?
Zadziałało mi tylko musiałem skombinować id aplikacji ktory byl zalozony przed 30 kwietnia. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 532 Pomógł: 24 Dołączył: 15.04.2011 Skąd: Kalisz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego co wiem, to jest nowe API do FB. Może czas pomyśleć i rozważyć zmianę na nowe? Nie mówię, że to mus, ale może się okazać, że będzie to szybsze niż szukanie tego rozwiązania. A do tego będziesz miał pewność, że w razie czego znowu Ci się nie wykrzaczy w trakcie działania.
|
|
|
![]()
|
|
Tak nie bylo by problemu gdybym nie musial uzyc tej wersji
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:02 |