![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 20.06.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pewien prolblem, otoz chcialbym aby autoamtycznie po kliknieicu w link otwieral mi sie plik exe, bez zadnych zbednych rzeczy takich jak, wyskakiwanie okienka i pytania sie czy zapisac czy otworzyc, albo gdzie zapisac
User klika w link i automatycznie otwiera mu sie plik.exe Da sie cos takiego zrobic ? (Nie pytam sie jak tylko czy sie da ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na szczescie sie nie da (pomijajac wykorzystywanie jakis dziur w IE).
-------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 20.06.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a ktos zna jakies takie dziury ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(FiDO @ 2004-11-24 14:37:44) Na szczescie sie nie da (pomijajac wykorzystywanie jakis dziur w IE). Jak głośna "śmiertelna dwójka" ![]() -------------------- Nie ma nic stałego prócz zmiany...
|
|
|
![]()
|
|
a ktos wie jak ja zastosowac ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, ktoś wie
![]() Ja nie -------------------- Nie ma nic stałego prócz zmiany...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 5 Dołączył: 14.09.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale exe'ki to mozna spod flasha odpalic
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@kuna: Czyzbvs byl jednym z tych "hakerow", ktorzy staraja sie zainstalowac bez wiedzy uzytkownika jakis program, m.in dialer? Jesli tak, to tutaj nie dostaniesz odpowiedzi...
-------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamykam watek, schodzi na tor, ktory jest niezgodny z tutejszym regulaminem.
-------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:22 |