![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 0 Dołączył: 25.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam takie pytanie jest sobie serwer A i serwer B i chodzi o to ze dane podane do formularza na serwerze A maja zostać przesłane do serwera B tam zweryfikowane i podana wartos 0 lub 1 czyli serwer a pokaze że jest ok lub nie jest ok.
Uzytkonik na serwerze A podaje login i hasło które w ten sposób przesyła do serwera B.
Potewm w zalerzności od danych otrzymanych w tablicy tam jeszce dochodzi imię i nazwisko ale mniejsza z tym. Teraz czasem uzyskanie zapytania z serwera A do B trwa chwile i stronka z formularzem A pozostaje jakoby w zawieszeniu ;-( i ktoś się może nieciepliwić i wciskać kilkakrotnie SUBMIT. Czytałem na forum jakies sposby na JS ale żaden się nie sprawdził... Jakies propozycje ? na HOTSCRIPTS tu jest coś takiego po podaniu do wsyzkiwania otwiera się ekran proszę czekać... ;-) Ogólnie mój skrypt działa i weryfikuej poprawnie i wszystko jest ok tyle chodzi o to "PROSZE CZEKAĆ TRWA WERYFIKACJA DANYCH" Pozdrawiam, b2n |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:56 |