![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 2 Dołączył: 8.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Staram się zrobić tabelkę Sprawa wygląda tak:
Mam kilka linków
Za pomocą preg_match chcę z każdej z tych stron wybrać kilka elementów. Następnie wyciągnięte dane z każdej ze stron umieścić w wierszu tabeli. Kod może to wyjaśni lepiej:
Teraz jak widać kod jest jakiś hmmmm mało optymalny, oraz nie wyświetla danych ze strony w jednym wierszu (w tym kodzie akurat to nic dziwnego bo brakuje <tr>). Problem tutaj polega na tym dla mnie, że jak dodam początek wiersza przed $name i koniec wiersza po $desc to i tak nie działa, ponieważ najpierw mi wyświetli 3 razy name itd. Prosiłbym o pomoc z tymi wierszami, i ew. optymalizacją kodu. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
http://simplehtmldom.sourceforge.net/
PS. A jakbym wiedział z jakiej strony kradniesz dane to bym bardziej pomógł bo tak w ciemno nie wiedząc jak strona jest zbudowana, to i salomon nie napisze kodu. Ten post edytował mitorski 13.06.2014, 20:43:11 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 2 Dołączył: 8.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To mi teraz dałeś popalić hehe. Dzięki wielkie - postaram się znaleźć tam to co mi potrzebne. Na razie udało mi się to coś uruchomić.
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 00:42 |