![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 11.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hello!
Tak jak w temacie. W e-mailu jest IP (prawdopodobnie kompa, z ktorego zostal wyslany) ale co mi to mowi konkretnie? Mam tez informacje na temat uslugodawcy - Aster w Wa-wie. Domena to acn.waw.pl, ale to pewnie nie wiele mowi... Oszukal mnie koles na allegro i musze go sprawdzic najpierw zanim pojde na policje...wiec jak ktos wie, to prosze o pomoc. Dzieki! Pozdrawiam, Grzesiek -------------------- _odpowiedni dać rzeczy kształt | http://alldesigner.net
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2003 Skąd: Londyn / UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Radze najpierw zglosic sprawe do allegro bo to oni sa wspolodpowiedzialni za takie przekrety. Jezeli chodzi ci o adres IP to z nim musisz zglosic sie do odpowiedniego dzialu Aster City, a oni moga ci dac adres tego nikczemnego czlowieka. Tego jednak nie zrobia bez jakiegos potwierdzenia zaistnialego faktu ze wzgledu na ustawe o ochronie danych osobowych. Takie jest moje zdanie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aster nie powinien ci dac danych tego kolesia. Idź od razu na policje, w koncu po to jest, żeby zgłaszać przestępstwa.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Najpierw zgłoś sprawę na allegro, z tego co pamiętam allegro samo powiadamia policję o zaistniałym fakcie.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:38 |