![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam dość dziwny pomysł, ale mam nadzieje ze go zrozumiecie.
Chciałbym aby po polaczeniu sie ze strona mojastrona.pl/test.php zapisywalo sie IP i pare innych. JEDNAK! Chcę stworzyc jakis specjalny link, po ktorym wejscie zapisze dodatkowa informacje. Czyli jak wejde na link mojastrona.pl/test.php&NUMER=11 to zeby dodatkowo do pliku log.txt zapisalo NUMER=11 Mam nadzięję, że zrozumieliście i dacie radę coś pomóc ![]() Aktualnie posiadam zapis IP
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 74 Pomógł: 3 Dołączył: 30.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po 1. NIE mojastrona.pl/test.php&NUMER=11 a mojastrona.pl/test.php?NUMER=11
Po 2. if(isset($_GET['numer'])){ dalej musisz poszukać sam ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam cuś takiego.
fwrite( $fp, isset($_GET['numer']). ""); hmm, ale chyba nie działa jak należy ![]() Przypomnę, że ma to zapisać do pliku. 'numer' wchodząc na link mojastrona.pl/test.php?numer=123 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 74 Pomógł: 3 Dołączył: 30.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A może fopen("ip.txt", a
tutaj zmienisz nazwę ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:02 |