![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Założenie: Firma A oglasza przetarg na realizację projektu. Treść ogłoszenia przetargu jest dość ogólna i nie przedstawia całej specyfikacji ,wymogów i wzystkich szczegółów projektu. Firma A, w ogłoszeniu zapisałą że całą "resztę" tych szczegółów i specyfikację projektu, przedstawi firmie która wygra przetarg. Zapewne firmie A chodzi o tajemnicę handlową. Moje pytanie: Czy jeśli uda mi się wygrać taki przetarg to jestem zobowiązany do podpisania umowy z taką firmą ? Obawiam się sytuacji w której: przygotowalem oferte przetargu w oparciu o ogloszenie przetargu na kwote X , a po jego wygraniu otrzymuje pelna specyfikacje projektu ktora jest bardziej zaawansowana a wymagania kosmiczne, gdzie moja cena podana w ofercie staje sie dla mnie nieoplacalna w stosunku do nowego wymiaru projektu. Lub firma oglaszajaca przetarg, przygotowuje umowe z "dzikimi" warunkami ktore sa dla mnie nie do przyjecia... Prosze o pomoc |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 22:31 |