![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 21.04.2014 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
1. Wejdź: http://testowa.testynarkotykowe.pl/ i Kliknij Kup Teraz
2. Kliknij Przejdź dalej > I teraz: wpisz cokolwiek w Imię i Nazwisko, po czym kliknij: 'PRZEJDŹ dalej >' CZEMU _SESSION _NIE__ ustawia się od razu tylko dopiero po drugim kliknięciu w "Przejdź dalej>" (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) PROBLEM JEST TAKI, ŻE U MNIE NA LOCALHOST działa to od razu (tj. od razu jest ustawione [od razu są ustawione pola formularzu, a tutaj..], a na serwerze dopiero po drugim kliknięciu) Jak to rozwiązać? ----- by wyjasnic nieco bardziej. Chodzi o to, ze mam w kodzie ustawianie SESSION, od razu. I. value='<% if $_SESSION.email <> '' %><% $_SESSION.email %><% /if %>' sie ustawiaja u mnie na LOCALHOST --- a na serwerze: dopiero, przy drugim razie jest to ustawione MOZE To wynik ustawien w php.ini jakis czy cos (apache)? Napisalem do admina, ale moze ktos tutaj pomoze (strona sie przeladowywuje, wiec powinno byc wypelnione i nie wiadomo co jest// na tym moim serwerze) --------------------------------------------------------- Teraz odkrylem, ze to moja wina i na serwerze dziala tak jak u mnie na localhoscie. Podmienie to na wartosci _POST. Closed, dzieki. Ten post edytował sammy103 9.06.2014, 21:24:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.09.2025 - 00:37 |