Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [PHP]nie chce konczyc programu gdy skrypt wyrzuca blad
Andrzej1884
post 9.06.2014, 11:55:17
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Sytuacja jest taka, program wystawiający aukcje, raz na jakies czas przy metodzie doNewAuctionExt wyrzuca błąd, bo to zly numer EAN, lub coś innego ( mimo, że EAN zawsze sprawdzam, poprzeż liczenie sumy kontrolnej, no ale już nie dochodzę o co w tym chodzi bo to nie takie istotne ) chodzi o to, że wcześniej ten sam program, po tego typu błędzie leciał dalej, a teraz kończy swoje działanie i muszę go uruchamiać ręcznie jeszcze raz, nie mogę tego rozkminić, w programie mam 2 metody jedna wychwytujące błedy druga wyjatki, obie metody wyrzucaja "ładnie błędy na ekran" ( skrypt CLI ) i loguja w pliku, natomiast nie mają zadania wyjścia z programu.... ma ktoś pomysł, czy coś da się z tym zrobić.... wklejanie kodu chyba nie jest potrzebne chodzi ogólnie o myśl co to może być, jak to się robi itp. ...mi przychodzi tylko jedna myśl, że wcześniej metoda doNewAuctionExt zwracałą normalny błąd a teraz fatal błąd wink.gif choć allegro twierdzi, że w metodzie nic nie ruszało.. ja natomiast w skrypcie sporo zmieniałem

Dzięki za odpowiedzi Andrzej
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:44