![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Podczas wykonywania zmian dostaję dwa błędy: Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/tuyopl/ftp/cc/editzam.php on line 33 Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/tuyopl/ftp/cc/editzam.php on line 37 Analizowałem już to co zrobiłem wielokrotnie w górę i dół i ciągle nie wiem na czym polega problem. Zapytania zwracają prawidłowe wartości. Proszę o pomoc.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Masz blad zapytania.... Tu masz napisane jak wyswietlac bledy zapyania oraz ogolnie wszystkie bledy
Temat: Jak poprawnie zada pytanie -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Now właśnie sprawdzałem wszystkie wyniki i zapytania sa poprawne,
te błędy pojawiają się tylko w momencie zapisu zmiany. A zapytania które wskazuje błąd daja poprawną wartosc gdyż wyświetlają mi dane na stronie. Dlatego jestem zagubiony i nie wiem co mam z tym zrobić bo wszystkie zmienne posprawdzałem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Rety.... dostales linka do tematu jak wyswietlac bledy zapytan.... Nadal nie wyswietlasz bledow zapytan.... Po raz ostatni prosze: wlacz wyswietlanie bledow ZAPYTAN, a w szczegolnosci tego, ktorego dotyczy blad.
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 17:43 |