![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 2 Dołączył: 15.12.2012 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
mam taki problem, że pobierając za pomocą curl treść strony np. www.stronka.pl to wyświetla poprawnie wyświetla to co tam się znajduje czyli:
jednakże gdy chce już to zapisać do bazy danych to nic się nie zapisuje. Co w tym kodzie jest nie tak? Kod curla:
Kod do zapisu: i gdy ten kod się wykona do bazy się nic nie zapisuje, ale gdy podmienie na
to wszystko zapisuje poprawnie... Nie rozumiem. Co tu jest nie tak? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 594 Pomógł: 122 Dołączył: 17.07.2005 Skąd: P-na Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Włącz sobie wyświetlanie błędów skryptu i raportowanie błędów bazy
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 2 Dołączył: 15.12.2012 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Tu masz napisane jak wyswietlac bledy php oraz bledy bazy
Temat: Jak poprawnie zada pytanie -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 1 Dołączył: 10.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Daj cały skrypt, albo przynajmniej fragment gdzie podstawiasz coś pod $country i $favicon. Bez tego można tylko zgadywać.
Jakiego typu jest w bazie favicon i country i jaki mają limit znaków? to nie jest czasem literowka?
Spróboj zamienić
na można by też zrzutować na koniec do stringa, ale nie wiem czy koniecznie A co do samego zapytania to mam wrażenie że jak podajesz nazwe kolumn do których chcesz wstawiać to musisz potem podać wszystkie. Więc zamiast ( zakładając ze tablea to nie literowka) to |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 16:58 |