![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 2.06.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Jestem początkowy w pisaniu kodu i napotkałem ostatnio na istotny problem podczas pisanie projektu. Mianowicie poniższy kod działa znakomicie : Kod <script> function msg() { document.cookie="username=kuba"; } </script> <form> <input type="button" value="Click me" onclick="msg()"> </form> <?php if(isset($_COOKIE['username'])) echo $_COOKIE['username']; ?> Lecz gdy przerobie go na taka zmienną nie chce działać a ja nie moge wywnioskować dlaczego Kod <script> function msg(x) { document.cookie="username=" + x; } </script> <form> <input type="button" value="Click me" onclick="msg(kuba)"> </form> <?php if(isset($_COOKIE['username'])) echo $_COOKIE['username']; ?> Z góry dziękuje za jakąkolwiek pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
nie: msg(kuba)
a: msg('kuba') 1) Odroniaj teksty od nietekstow 2) Uzywaj konsoli bledow w przegladarce, to bys blad od razu widzial -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 2.06.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkie dzięki
![]() Jak najprościej przez funkcje JavaScriptową wykonać operacje na bazie danych ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 594 Pomógł: 122 Dołączył: 17.07.2005 Skąd: P-na Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Użyć ajax'a
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 04:01 |