![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 22.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć!
Mam na imie Asia i jestem tutaj pierwszy raz Potrzebuje waszej pomocy! mam nadzieje ze moge na nia liczyc A wiec... Zalozylam sie z moim nauczycielem informatyki ze dam rade stworzyc skrypt ktory wysyla po prostu maile do uzytkownikow... Skrypt ma wysylac maile inaczej niz funkcja mail() lub cos podobnego (nie wiem czy dobrze pisze) zapamietalam tyle ze ma wysylac maile szybciej niz zwykla funkcja do wysylania maili czy cos takiego ..... Jeszcze musi spelniac warunek ze adresy email musza byc zapisane w pliku tekstowym i miec forme aaaaaaa|bbbbbbbb|adres_email|cccccccc aaaaaaa|bbbbbbbb|adres_email|cccccccc aaaaaaa|bbbbbbbb|adres_email|cccccccc aaaaaaa|bbbbbbbb|adres_email|cccccccc aaaaaaa|bbbbbbbb|adres_email|cccccccc aaaaaaa|bbbbbbbb|adres_email|cccccccc Wy napewno bedziecie wiedziec o co chodzi. Bede bardzo wdzieczna za pomoc! Aha - wszystko jest oczywiscie sprawiedliwe (moge korzystac z pomocy przyjaciol) W zamian za ten skrypt nagroda - slodki buziak w Bytomiu od slodkiej Asi ![]() Mam nadzieje ze dacie rade! dziekuje Pozdrawiam Asia Ten post edytował Asia_ 22.11.2004, 22:27:43 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 22.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
najpierw się opisz, wtedy pomyślimy
![]() ![]() Ten post edytował CoB 22.11.2004, 23:10:49 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 22.11.2004 Skąd: Dabrowa Gornicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po co sie zakladalas skoro nie umiesz tego zrobic???
Wydaje mi sie, ze jestes facetem i ze ten skrypt potrzebujesz na jakies zaliczenie. A ze faceci (ktorych tu jest znaczna wiekszosc) chetniej pomagaja kobietom to masz ksywe Asia (nowy uzytkownik...). Takie jest moje zdanie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Przenoszę: Skrypty -> php Początkujacy
Wysyłanie mail;i już było tysiące razy. Poszukaj. Zamykam -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:12 |