![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 1 Dołączył: 10.11.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
mam taki formularz:
Mam problem. Dlaczego po wysłaniu formularza nie przenosi mnie na domenę określoną w: if ($wyslana==ok){header("location:https://doemna.pl");} Po wysłaniu wiadomości przenosi mnie na domena.pl/? Na innej domenie formularz mam na podstronie i tam wszystko działa. tutaj formularz mam na stronie głównej i już nie działa. Czy możecie pomóc? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Wlacz wyswietlanie wszystkich bledow, tu masz napisane jak
Temat: Jak poprawnie zada pytanie a zobaczysz zapewne bardzo czesto spotykany blad -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 731 Pomógł: 141 Dołączył: 9.05.2011 Skąd: śląskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znajdź różnice między tym, to zapewne sam dopisywałeś
Kod $wyslana=not; a między tym, co miałeś gotowe Kod $email = 'aaa@aaa.pl'; Podobnie w linii 35 i 36. -------------------- Szanuj innych czas! Kliknij
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 1 Dołączył: 10.11.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Próbowałem chyba na wszystkie sposoby to rozwiązać ale nie jestem w stanie sobie z tym poradzić.
$wyslana - wyświetla, że nie jest zdefiniowana przed wysyłką jaki po wysyłce. Wiadomości do mnie docierają, ale nie przekierowuje mnie na nową domenę po wysłaniu wiadomości. $wyslana=not; - to miało służyć sprawdzaniu czy wiadomość została wysłana i jak została to ma wywołać if który ma przekierowanie na nową domenę. Jakieś konkretniejsze propozycje rozwiązania mojego problemu? Jestem wdzięczny za każdą odpowiedź. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Miales włączyć wyświetlanie wszystkich błędów... zrobiles to? Zobaczyles jakie bledy dostajesz na ekranie? Czy masz tam blad w stylu: headers already sent?
Zas co do: $wyslana=not; Ma byc $wyslana='not'; no chyba ze NOT to stala... Masz taką stałą? Analogicznie z OK -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Włączyłem wyświetlanie błędów i zwraca mi błąd, że stała nie jest określona.
Dodanie '' nic nie pomogło... Jeszcze jakieś pomysły? |
|
|
![]()
|
|
Cytat Dodanie '' nic nie pomogło... Widac źle to poprawiles.... albo poprawiles nie wszystko....w komunikacie bledu wyraznie jest podana linijka i plik, ktorej ten blad dotyczyPoza tym pytalem sie Ciebie jeszcze o cos: "Czy masz tam blad w stylu: headers already sent?" -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Jak odpalam stronę to nie zawraca żadnych błędów.
Po wysłaniu wiadomości otrzymuję takie informacje: Cytat Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/www/www/domena.pl/index.php:143) in /www/www/www/domena.pl/index.php on line 178 Co do dodania znaków to teraz wygląda kod tak:
Wiadomości wysyłają się, ale nie działa przekierowanie na nowy adres www. |
|
|
![]()
|
|
I naprawde musialem az tyle razy prosic, by dowiedziec sie, ze jednak masz blad headers already sent jak mowilem na poczatku?
No ale do rzeczy: problem poruszany petryliard razy. Uzyj wyszukiwarki forum czy tez google. Szukaj pod haslem headers already sent -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:15 |