![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 21.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
od kilku dni borykam się z problem, a mianowicie: Mam 3 strony html z mapą do obiektów oraz 3 strony html z informacją o każdym z obiektów. Każda strona z mapą oraz informacją o obiekcie jest zakodowana do kodu QR. Skanowanie odbywa się pomocą programu w telefonie z systemem Android. Przykład: 1. Skanuję kod QR z mapą do obiektu nr 2. 2a. Po chwili skanuję kod QR z informacją o obiekcie innym niż nr 2. - wyświetla mi się mapka do nr 2.(z miejsca, gdzie jest obiekt 1 lub 3; oczywiście mapka z miejsca 1 do miejsca 2 jest inna niż z miejsca 1 do 3) lub 2b. Po chwili skanuję kod QR z informacją o obiekcie nr 2 - wyświetla mi się informacja o obiekcie nr 2 Jeżeli zeskanuję kod z mapą do nr 2, a po chwili kod z informacją o obiekcie do nr 3, to powinna wyświetlić mi się mapka do obiektu nr 2, a wyświetla się informacja o obiekcie nr 3. Podejrzewam, że coś jest nie tak z pliku funkcje.php ale nie daję rady rozwiązać tego problemu sam. mapa.php
funkcje.php;
Ten post edytował dawid_wml 21.05.2014, 20:56:19 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:22 |