![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzień dobry,
Programowaniem aplikacji internetowych zajmuję się od 11 lat, zagadnieniami związanymi z optymalizacją pod wyszukiwarki internetowe (SEO) od 6 lat. Po stronie serwera: 1. Bardzo dobra znajomość PHP (praca głównie z frameworkiem Kohana + Smarty). 2. Bardzo dobra znajomość MySql (projektowanie i optymalizacja baz danych, pisanie zapytań i procedur składowanych). 3. Umiejętność samodzielnego projektowania i wykonania aplikacji na podstawie wytycznych klienta/dokumentacji. 4. Umiejętność samodzielnego rozwiązywania problemów programistycznych. Po stronie przeglądarki: 1. Bardzo dobra znajomość HTML, CSS, JavaScript, jQuery, Ajax. 2. Bardzo dobra znajomość standardów sieciowych. 3. Umiejętność tworzenia aplikacji internetowych zoptymalizowanych pod użytkownika: - znajomość przyjętych konwencji projektowania stron internetowych, - nacisk na funkcjonalność/łatwość obsługi, - umiejętność optymalizacji szybkości ładowania się stron internetowych w przeglądarce (w połączeniu z działaniami po stronie serwera). SEO: 1. Projektowanie aplikacji internetowych zoptymalizowanych pod wyszukiwarki internetowe: - znajomość wytycznych dla webmasterów wyszukiwarki Google, - znajomość czynników rankingowych związanych z kodem i treściami stron internetowych, - znajomość zagadnień związanych z tzw. linkowaniem wewnętrznym i przepływem Page Rank, - umiejętność eliminowania błędów w projektowaniu stron internetowych, mogących przyczynić się do nakładania kar przez wyszukiwarki internetowe. 2. Analiza i dobór słów kluczowych. 3. Dobór i projektowanie stron wejścia (landig pages). 4. Optymalizacja stron internetowych pod pozycjonowanie na tzw. długi ogon (long tile). W mojej pracy: - kładę nacisk na wysoką jakość i dopracowanie szczegółów, - jestem odpowiedzialny, - jestem uczciwy. Poszukuję stałej współpracy lub zleceń: - prowadzę działalność gospodarczą i wystawiam faktury VAT, - możliwa praca zdalna lub w Katowicach i miastach ościennych, - interesują mnie zarówno duże jak i małe projekty, - mogę wykonać kompleksowe prace, albo zadania związane tylko z programowaniem lub tylko z SEO, - zainteresowanym przedstawię dwa projekty łączące moją wiedzę dotyczącą projektowania aplikacji internetowych i SEO. Dziękuję za zapoznanie się z moją ofertą, zainteresowanych zapraszam do kontaktu: - janusz.kocik{.a.t.}crm.media.pl - GG: 2826213 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 20:34 |