![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 9 Dołączył: 19.11.2004 Skąd: Iława Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeglądałem forum, jednak nie udało mi się trafić na nic, co pomogłoby mi w tym problemie.
Potrzebuję kodu, który pobierałby ustawioną przeze mnie stronę, a następnie wykonywał dwie czynności w zależności od tego, czy w źródle pobranej strony znajdzie się lub nie podana fraza. Czy to jest wykonalne? Jeżeli tak, byłbym wdzięczny za w miarę gotową formułkę. Z góry dzięki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest wykonalne
![]()
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sory, że odświeżam tak stary temat ale mam związane z tym tenmatem pytanie.
Czy można udoskonalić powyższy kod, który będzie przeszukiwał kod żródłowy strony np: onet.pl i wszystkie jego podstrony i wyrzucał linki na których dana fraza się znajduję ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 12.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jasne ze tak wystarczy zebrac wszystkie linki ktore zajwieraja wybrana fraze, dodac jes do tablicy, i pozniej po koleij otwierac zawartosc kazdego z nich itd.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:19 |