![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 420 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
witam
Mam problem , a co za tym idzie pytanie o zapamiętanie stanu inputów,selectów w wyszukiwarce. Mam to zrobione na sesji i wszystko niby działa ok. Zapamiętuje stan wybranych opcji podczas wyszukiwania danych ale jak wejdę w formularz i wezme powrót w przeglądarce to mam komunikat "Web page has expired". I teraz chce to zmienić żeby zapamiętywal mi stan w adresie URL ale nie zapamiętuje mi znowu stanu wybranych opcji wyszukiwania. Wcześniej w skrócie miałem tak:
zmieniłem na:
i nic. wolałbtym żeby to było na sesjach ale ten komunikat ![]() Ten post edytował peklo 8.05.2014, 16:10:23 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
znajdz 10 roznic
$_GET $_get ..... -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 420 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
nie no wszedzie mam z duzych i nic w ogóle nie chce mi nic wyszukiwać
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
W kodzie co pokazales jak wol widac, ze wszedzie masz z malych....
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
no bo pisałem go dwa razy żeby pokazać różnice
|
|
|
![]()
|
|
To jeszcze raz:
pokaz kod jaki masz po zmianie wszystkiego na GET -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
a w URL tez sie startuje session_start();
|
|
|
![]()
|
|
!isset($_GET['form']) ? null : $_GET['form']['nazwa_ogloszenia'],
a od kiedy ni z gruszki ni zpiertruszki wzial ci sie FORM w GET? W POST go nie bylo, ale w GET to nagle stwierdzasz ze juz bedzie.... Dobra, przenosze na przedszkole i moze ktos inny bedzie mial cierpliwosc. Moze trueblue znowu sie pojawi ![]() ps: w arcie, ktory rzekomo czytales, pisalem jak sie pamieta stan forma w url http://nospor.pl/formularz-i-stronicowanie...anie-stanu.html wszystko tam masz napisane. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
oj jezu przecież pisałem ci wcześniej że pisałem, a teraz przekleiłem z kodu, ja pier..
Ten post edytował peklo 8.05.2014, 16:34:56 |
|
|
![]()
|
|
Ty sie nie pier..... tylko patrz co piszesz. Podajesz kod, w ktorym nagle z kosmosu ci sie biorą jakies zmienne, to ci mowie ze to zle. Nic dodac nic ujac.
Poza tym jak juz pisalem, wszystko masz opisane w arcie. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Przeciez wyraznie napisalem....
Cytat !isset($_GET['form']) ? null : $_GET['form']['nazwa_ogloszenia'], a od kiedy ni z gruszki ni zpiertruszki wzial ci sie FORM w GET? W POST go nie bylo, ale w GET to nagle stwierdzasz ze juz bedzie.... Dobra. spadam. z kazdym tematem coraz bardziej uswiadamiasz mi, czemu mam w tych tematach nie uczestniczyc. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
dobra wiem juz gdzie popełniłem błąd poprostu przeoczyłem. Ale nie można pokazać tylko od razu trzeba się wytrząsać?
|
|
|
![]()
|
|
Bo jak ci pokazalem za pierwszym razem, to uwadawales ze nie widzisz, tylko jakies "ja pier" i gadanie bez sensu...
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
bo naprawde nie widziałem
|
|
|
![]()
|
|
Post, ktorego glowna tresc to:
Cytat !isset($_GET['form']) ? null : $_GET['form']['nazwa_ogloszenia'], a od kiedy ni z gruszki ni zpiertruszki wzial ci sie FORM w GET? W POST go nie bylo, ale w GET to nagle stwierdzasz ze juz bedzie.... a Ty mi mowisz ze nie widziales.... No dobrze, mozna i tak. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
nie widziałem w tym sensie że nie porównałem twojej treści z moją i tyle w temacie. Dobra moja wina przyznaje
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 17:51 |