![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 6.05.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam / Dzień dobry,
zakupiłem skrypt oferty pracy 3.0 ,jestem już po instalacji,skrypt działa wszystko jest ok. Mam jednak problem z wklejeniem googlowskiego kodu.w templatkach mam 2 interesujące pliki : index.php (w kodzie brak body,head itd) oraz index.tpl (w kodzie body,head itd.Próbowałem tu wklejać kod w różnych miejscach ale nic z tego ) Jeśli po prostu wklejam kod ,to strona "znika" , pojawia się biały erkan. Próbowałem korzystac z podpowiedzi google : "Utwórz plik PHP o nazwie ?analyticstracking.php? z powyższym kodem i umieść go na wszystkich stronach szablonu w języku PHP. Następnie dodaj do każdej strony szablonu następujący wiersz (bezpośrednio po tagu otwierającym <body>): <?php include_once("analyticstracking.php") ?>" nic z tego... Macie jakieś pomysły ? z Góry dziękuję.Gdyby to była joomla czy cós podobnego to pewnie bym sobie poradził.Jeszcze jedno,po jakim czasie google reaguje na wklejenie kodu na stronę ? Pozdrawiam ! Ten post edytował skallan 6.05.2014, 12:58:11 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:28 |