![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam taki problem z kodem PHP, otóż napisałem sobie status serwerów do pewnej gry, status działa jeżeli wszystkie serwery są online, jednak jeżeli jakikolwiek z nich by padł to strona ładuje się w nieskończoność.
Jak mogę temu zapobiec?
Wiecie jak to rozwiązać? Ew. możliwe ze ja popełniłem jakiś błąd |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Swego czasu pisałem metodkę do wyszukiwania najszybszych proxy. Może to Ci pomoże
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem co może mi pomóc z twojego kodu, ponieważ mój skrypt ogólnie jak serwery są online to strona się ładuje i pokazuje wszystkie dane te co chce, jednakże jak jakikolwiek serwer z listy padnie, to strona nie chce się załadować, tak jak by cały czas próbowała się łączyć do tego jednego serwera ( który nie żyje) i nie wiem jak to naprawić :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 068 Pomógł: 1414 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Zmieniłem na 1, niestety specjalnie wpisałem jedno błędne ip, teoretycznie powinien pójść timeout, a następnie iść do następnego adresu, jednakże strona po prostu umiera. Nie ładuje się.
Zdaje się, że nikt nie umie pomóc, szkoda :/ Chyba że znacie ew. inne rozwiązanie ? Abym mógł pobrać dane po danym pakiecie? ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 594 Pomógł: 122 Dołączył: 17.07.2005 Skąd: P-na Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może spróbuj z curlem
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 00:08 |