![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebuje system wymiany baneró jak np. http://www.ab.banner.webd.pl/
OTO CO WYMAGAM Zaczne od logowania. W nim osoba podaje dane: imie, login, hasło, powtórzenie, e-mail oraz adres strony i adres banera (gif, jpg - opcjonalnie flash). I teraz system sprawdza czy pod danym adresem znajduje sie baner. Nastepnie generuje kod do wstawienia na strone powodujący rotacje banerów. Potem osoba zsotaje dodana do kolejki i po ogledzinach ja zatwierdzam dodanie do systemu i dostaje potawierdzenie w meilu. Kiedy osoba sie juz zaloguje moze sprawdzić ile razy baner był wysiwetlany na jej stronie, ile razy został wyświetlony na innych stronach. Moze tez sie oczywiscie w kazdej chciwli wypisać. Teraz Panel Admina. Moge w nim zatwierdzać userów, ustawiać stosunek wyśiwetleń na stronie usera do wyświetleń jego banera- ogólnie dla wszystkich, tzw. rotatio- np. 4:5. Moge usunąć użytkownika. Mam dostep do statytsyk wyświetlen banera na każdej stronie. Moge dodawać moje własne banery- dzieki ustawionemu rotatio które za np. 5 wyswetlen na własnej stronie pozwala na wyswietlenie 4 razy na innej- ten jeden raz jest własnie do mojego wykorzystania. I mam jeszcze dostep do statystyk dodanych przeze mnie banerów. To by było chyba na tyle. ewentualnie w zależności od twojej decyzji poprosze jeszcze o moduł katalogowania stron dodanych do programu wymiany banerów. Prosze o podawanie ceny i czasu wykoania w tym temacie badź na gg:2464173 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 17:42 |