![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie, jestem tu nowy i mma nadzieję że się jakos dogadamy i że w dobrym dziale to umieściłem. No ale do rzeczy od 2 dni robię stronę i idzie mi bardzo dobrże ale mam pewnien problem z kolorem zaznaczania tekstu i obrazka. Narazie jest to takie http://prntscr.com/3fpj6k . Jak i gdzie dodać w CSS żeby wszystko się zaznaczało i żeby te niebieskie było żółte?
Pozdrawiam i oczekuję na odpowiedź. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Musisz zamienić #328EFD na #FBF57E.
Powodzenia ;p |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Nie wiem, nie umiem wróżyć z obrazków... Bez kodu potrafią to robić tu: Alternatywne Forum
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 8 Dołączył: 7.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli twój plik stylu CSS nazywa się style.css, to właśnie w nim. Skąd my mamy wiedzieć, jak nazwałeś plik? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Podpowiem ci, że plik stylu NIE MUSI się nazywać style.css - może równie dobrze nosić nazwę "zielone_slonie_na_bialej_zaslonie.css - pod warunkiem że taki właśnie odnośnik ustawisz w pliku html (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na dobrą sprawę możesz metodą <link href="cośtam.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> zaimportować i 10 różnych plików stylu na tą samą stronę(przydatne, gdy plik jest długi jak wąs Wałęsy a chcesz go łatwo edytować). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 04:00 |