![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 15.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Interesują mnie takie rzeczy na stronie:
1. Chciałbym aby użytkownicy mogli określać jakoś swoje lokalizacje (Miasto, ulica, numer ulicy) oraz zakres (promień) zainteresowania innymi lokalizacjami (np. 300m) 2. Jeśli lokalizacje innych użytkowników znalazłyby się w zakresie zainteresowania jakiegoś użytkownika (powiedzmy pan Leszek), wtedy Pan Leszek widzi dokładne adresy tych lokalizacji. Jest to jakoś do zrobienia? I takie przemyślenia: Podejrzewam, że najlepiej byłoby aby użytkownik sam wpisywał do formularza dokładny adres, i później ten adres... sam by się wyszukiwał i zaznaczał na mapie (aby móc określić promień 300m) ? albo uzytkownik sam na mapie zaznaczałby dodatkowo tą lokalizacje? Nie wiem.. Czy jest to jakoś do zrobienia? Jeśli tak, to jak to najlepiej zrobić? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 594 Pomógł: 122 Dołączył: 17.07.2005 Skąd: P-na Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zainteresuj sie api z google maps
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 15.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
johny - ja nie umiem programować (nie mówię o mikro-podstawach), więc haslo 'api google maps' niewiele mi mówi. Ale dzięki chociaż za kierunek.
Ten post edytował LubieWino 2.05.2014, 22:59:27 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 1.05.2014 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy ci pomoze ale dam link znalazlem taki
![]() Ten post edytował PanKoperek 2.05.2014, 23:15:53 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 10:31 |