![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukuje osoby, która napisze plugin do wordpress do zarządzania tabelą wyników dla klubu piłkarskiego.
Potrzebne będzie zarządzanie w panelu administracyjnym: 1. Drużynami w lidze (nazwa drużyny), 2. Zawodnikami w moim klubie (imię i nazwisko, pozycja) 2. Terminarz - kto z kim, kiedy, wynik meczu, 2. a) do danego meczu - strzelcy, czerwone kartki, żółte kartki (tylko z mojego klubu) Na stronie: 1. Wyświetlanie z boku - następnego meczu mojego klubu (z kim, kiedy, gdzie) 2. Wyświetlanie z boku - ostatnio rozegrany mecz mojego klubu z wynikiem 3. Podstrona z zawodnikami z mojego klubu - ich statystykami - strzelone bramki, kartki 4. Podstrona z tabelą ligi - na podstawie dodany meczy z terminarza Grafika nie wchodzi w skład zlecenia. To już zrobię we własnym zakresie. Potrzebuję samego działającego pluginu - ewentualnie poproszę o instalację go na serwerze wraz z wordpress. Wynagrodzenie do ustalenia. Kontakt peemv13@gmail.com |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 15:10 |