![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2003 Skąd: Babimost City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ;] Moj problem brzmi:
Mam siec na DSL`u 512 oparta na routerze D-link Di-604. Siec ma 6 osob. Moj problem: Jak poustawiac na routerze adresy IP aby kazdy uzytkownik mial przypozadkowany swoj wlasny adres ip wew. (192.168.0.xxx) ktory bedzie mial wpisany we wlasciwosciach polaczenia ![]() Ps. Jak wpisze same dns`y tpsa 194.204.159.1 i 194.204.152.34 w ustawieniach placzenia to mi zadna www nie dziala i tez nie wiem czemu. Z gory dzieki za pomoc, pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2003 Skąd: Babimost City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No wlasnie admin podaje mi DNS`y do wpisania i wtedy zadna www mi sie nie otwiera ale np. GG smiga
![]() PS. akurat teraz juz "sie naprawilo" ale kto wie co bedzie za godzine .... -------------------- Mail: marcin@babimost.net
Site: http://www.babimost.net/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hm z podobnym problemem sie spotkalem. Dzis u sasiada bylem i tez podobne obiawy, gg dziala www nie, albo www.google.pl sie wcyztaja, moge zrobic 1 wyszukanie i nawet bardoz szybko sie odswierzy przegladarka, ale jak wejde w wynik wyszukanai to juz tak jakby nie mam netu.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 15:16 |