![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 267 Pomógł: 6 Dołączył: 8.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam powoli uczę się programowania obiektowego i stworzyłem sobie skrypt, który miałem już stworzony normalnie i przeniosłem go na OOP wysłałem na serwer i białe tło, raportowanie błędów mam włączone i nic...
Gdzie tutaj może być błąd ? Ten post edytował Xart 25.04.2014, 20:53:14 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Chociazby taki, ze zmienna $mysqli nie jest widoczna pomiedzy funkcjami klasy. jak chcesz by byla widoczna to zrob ja jako wlasciwosc i dobieraj sie do niej tak:
$this->mysqli -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 267 Pomógł: 6 Dołączył: 8.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To wtedy taki kod:
$mysqli->close(); będzie wyglądał tak ? $this->mysqli->close() ? troche długo bo już się przyzwyczaiłem normalnie.. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Poza tym masz PARSE ERROR... wlacz raportowanie bledow w PHP.INI to bedziesz widzial i PARSER ERRORY....
Funkcje w klasie mają miec () ma koncu. konstruktor i destruktor to tez funkcja... Cytat troche długo bo już się przyzwyczaiłem normalnie.. To strasznie ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
@UP Dzięki wielkie za pomoc
![]() Masz racje powoli czas zacząć pisać porządnie... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:14 |