![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 532 Pomógł: 24 Dołączył: 15.04.2011 Skąd: Kalisz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem, otóż strona została przeniesiona na domenę ponad miesiąc temu. Przed przerzuceniem widniała pod tą domeną strona oparta o Joomla! i z innym wyglądem. Od tamtej pory, gdy strona została przerzucona, Google nie odświeża opisu wyniku wyszukiwania tej strony. Gdy wpisze się nazwę strony w wyszukiwarkę, w opisie (pod tytułem strony, w wynikach wyszukiwania) widnieje napis, którego nie ma na nowej stronie (w kodzie źródłowym, czyli wyszukuję wszedzie, nawet w atrybutach znaczników HTML) i jest to mocno denerwujące, że po takim długim czasie jeszcze Google nie zauważyło zmiany, lub nie zmieniło tej wartości.
Czy jest jakaś możliwość sprawdzenia, jak często Google Bot wchodzi na naszą stronę, lub kiedy był ostatnio? PS. Wiem, że w sieci jest mnóstwo pytań tego typu, ale nie znalazłem żadnej sensownej odpowiedzi, która rozwiązałaby mój problem. Ten post edytował adbacz 25.04.2014, 10:12:21 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:17 |