![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 259 Pomógł: 1 Dołączył: 3.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam strone w ktorej sa inputy w formie i textarea poza formal, te pierwsze maja byc hidden a drugie z kazda zmiana maja kopiowac swoja zawartosc do tych pierwszych. No wiec dalem atrybut target_id dla widocznych i id dla ukrytych i taki kod:
Kod jQuery(function(){ jQuery('.order_itemdetail').keyup(function(){ var target_id = jQuery(this).attr('target_id'); console.log('uzupelniam: order_itemdetail_'+target_id+' - '+jQuery(this).val()); jQuery('#order_itemdetail_'.target_id).val('cokolwiek'); }) }); niestety nic sie nie dzieje ... w onsoli prawidlowo mi pobiera id i jest np. "order_itemdetail_1" i val ze zmienianego textarea, dalem juz na sztywno (ostatnia linijka funkcji) ale tez sie nie zmienia ... w konsoli 0 bledow i nie wiem o co chodzi ... nawet jak dam na sztywno target_id (zamiast tej zmiennej liczbe) to nie dziala ... o co chodzi ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesteś pewien że kropka?
jQuery('#order_itemdetail_'.target_id -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 259 Pomógł: 1 Dołączył: 3.07.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ojej .... nawyki z php ... dzieki, czasem trudno jest zauwazyc oczywiste rzeczy
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:13 |