![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam jedną stronę (portfolio), gdzie jest zawarty box startowy, o mnie, portfolio i kontakt (wszystko na jednej stronie). Posiada ona dwie wersje językowe (czyli 2 strony) i wersje mobilną (również 2 strony), co daje teoretycznie 4 strony. Wszystkie są na "czystych plikach" (pisane w edytorze). I tu moje pytanie: opłaca się taką stronę (strony) stawiać na jakimś CMS, np. Wordpressie (najbardziej chodzi mi o pozycjonowanie - na WP łatwiej się pozycjonuje), czy nie opłaca się obciążać strony i zostawić na samych plikach (bo dotychczas nie spotkałem się z jedną stroną działającą na WP)? Ten post edytował unnamedly 20.04.2014, 12:17:57 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Jesli nie zamierzasz tego rozbudowywac to nie widze sensu stawiania tego dodatkowo na cms.
Argument z pozycjonowanie tez jest bez sensu bo rownie dobrze możesz tak samo pozycjonowac bez cmsa -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 11:14 |