![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 9.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam . Mam problem. Posiadam skrypt który za pomocą simple_html_dom poszukuje odpowiednich linków i zapisuje je do bazy danych. Problem w tym że w losowym momencie wywala mi 500 Internal Server Error czasami jest to po 5 min czasami po 2h . W jaki sposób mogę sprawdzić co jest tego przyczyną jakiś error log czy coś w tym stylu ? Bo teraz jak mi się wywala to mam pusty biały ekran. A przydała by sie chociaż jakaś informacja co jest tego przyczyną.
Mam na początku skryptu ustawione: set_time_limit(0); ini_set('max_execution_time', 0); |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 578 Pomógł: 69 Dołączył: 15.04.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podziel zadanie na etapy.
Jak najmniejsze. Po każdym etapie zapisujesz do bazy na jakim etapie jesteś. W cronie sprawdzasz co minutę czy etap wzrasta. Jeśli nie to wznawiasz zadanie od etapu z bazy. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 9.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wpłaczyłem w php ini pewną opcje do errorów i wywala mi taki:
Fatal error: Maximum execution time of 0 seconds exceeded in xxxxxxx/simple_html_dom.php on line 592 Ta linia to
Ustawiłem również max_input_time = -1 (bo miałem ustawione na 60) odpaliłem i teraz czekam czy sie wysypie. Ten post edytował fantek 16.04.2014, 20:33:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 20:00 |