![]() |
![]() ![]() |
![]() |
--Niku-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witajcie. Mam pytanie odnośnie wyboru hostingu dla nie dużego serwisu. Problem jest taki, że nie skończyłem jeszcze prawnie 18 lat i nie mam konta w banku a nie chcę prosić o to rodziców. Dlatego jestem zmuszony do płatności sms'em (wiem, że 2x drożej ale mówi się trudno) Dotychczas korzystałem z proserwer jednak mają tam limit na ilość baz mysql a moja strona potrzebuje dużo tych baz, więc ten serwis odpada.
Czyli wymagania hostingu: - minimum 10 baz danych (im więcej tym lepiej) - możliwość podpięcia domeny od innej firmy (przy okazji możecie podać link do serwisu oferującego darmową domenę (ewentualnie płatność sms'em) na 1 rok bez konieczności przedłużania bo jeśli projekt wypali to i tak zamierzam zmienić jego nazwę. - minimum 100MB pojemność dysku. - możliwość podpinania subdomen (minimum 3) Z góry dziękuję za odpowiedzi. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 75 Dołączył: 5.06.2012 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co za problem pójść na pocztę i wypełnić druczek? Nie musisz mieć konta żeby przelać pieniądze.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 20.10.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
unixstorm
nieskończona ilość baz i subdomen |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 717 Pomógł: 120 Dołączył: 18.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dotychczas korzystałem z proserwer jednak mają tam limit na ilość baz mysql a moja strona potrzebuje dużo tych baz, . na pewno baz? czy tabel? nie wiem jak wielkie masz wymagania, ale w ostateczności dajesz prefix przed nazwą tabeli. (chyba że faktycznie jednak baz potrzebujesz więcej). Ten post edytował PrinceOfPersia 19.04.2014, 15:34:57 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:28 |