![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 0 Dołączył: 10.07.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, sprawdzalem przez wyszukiwanie (bo jest przekonany, ze ktos juz o to pytal), ale chyba niespecjalnie dziala ta wyszukiwarka
![]() Chodzi mi tylko o jakis program, ktory umozliwilby polaczenie sie z baza, przegladanie rekordow i ich aktualizacje w trybie graficznym. Sciagnalem sobie Squirrela, ale tam nie ma mozliwosci aktualizacji rekordow w trybie graficznym. Mozna jedynie poprzez wklepanie komendy sqlowej... Moze ktos cos dobre polecic? Z gory dziekuje... -------------------- "Jedyną pewną metodą unikania porażek jest nie mieć żadnych, nowych pomysłów."
Albert Einstein |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 0 Dołączył: 10.07.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no tak... to cos tez jest pod Winda i wiem, ze wiele osob bardzo to lubi (tez lubilem) tylko ma jedna wade - ja musze sie laczyc zdalnie z baza, ktora gdzies tam sobie stoi i na niej manipulowac i nie chce do tego stawiac zadnych apachy i innych - a phpmysql tego wymaga
![]() Jesli sie myle to prosze mnie poprawic... Ten post edytował ins@ne 18.11.2004, 16:27:51 -------------------- "Jedyną pewną metodą unikania porażek jest nie mieć żadnych, nowych pomysłów."
Albert Einstein |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To może mysqladmin? Jest wersja na LINUXa i na windowsa
Ten post edytował Vertical 18.11.2004, 18:02:06 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ja musze sie laczyc zdalnie z baza, ktora gdzies tam sobie stoi i na niej manipulowac phpMyAdmin tez sobie poradzi, dodajesz polaczenie do tamtej bazy na jakims.tam.serwerae.pl a nie na localhoscie. sprobuj tez mysqlControlCenter (mysql.com), co prawda beta i juz nie rozwijana ale ma mozliwosci jak pMA, jest pod Win i Lin, i NIE jest w php -- jest to osobny program. -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
MySQL Control Center jest bardzo przyjemnym programikiem - polecam osobom korzystajacym z Linuksa. Troche mi szaleje z czcionkami pod MDK 10 (zaleznie od nastroju wlacza i wylacza anti-aliasing), ale generalnie dobre narzedzie. Dzieki za wskazanie go!
-------------------- "Jedyną pewną metodą unikania porażek jest nie mieć żadnych, nowych pomysłów."
Albert Einstein |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tez korzystam z MySQL CC i jest to wygodne narzedzie, polecam
-------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 07:50 |