![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy ktoś potrafiłby stworzyć skrypt dedykowany do serwisu piłkarskiego. Chodzi o taki skrypt w którym będzie znajdował się formularz za pomocą którego będzie można wpisywać wyniki poszczególnych meczów, a ten ałtomatycznie przetworzy te informacje zliczając punkty za wygraną lub remis lub wogóle ich nie dając za porażkę. Skrypt automatycznie będzie zliczał bramki stracone i strzelone a później segregował te wszystkie dane w tabeli przydzielając drużynom odpowiednie miejsca. I jesli jest to możliwe aby zliczał strzelone bramki poszczegulnym zawodnikom interesującej mnie drużyny. Osoby zainteresowane stworzeniem takiego rozbudowanego skryptu proszę o kontakt.
-------------------- Głupi wie wszystko, mądry uczy się całe życie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem w posiadaniu podobnego skryptu, zgłoś się na do mnie na gg to może się dogadamy ;-
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak mam się do Ciebie zgłosić skoro nie ma cię ciągle na GG, nawet wysyłałem ci prywaten wiadomości na tym forum a ty nic nie odpowiadasz. To jak mamy sie dogadać.
-------------------- Głupi wie wszystko, mądry uczy się całe życie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 20:56 |