![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 31.08.2004 Skąd: Bydgoszcz, Polska Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
czemu po zainstalowaniu jP 2.3.1 jest wszystko dobrze i jak jest standardowa skurka to też jest dobrze. a jak zmienie to mi w "News & Infopages i Artach" mam takie coś
http://www.zibi.e-graphic.net/blad.jpg Ten post edytował zibi 17.11.2004, 23:38:08 -------------------- <span style="font-weight: bold;">"Bo ja wolno myślę."</span> <span style="font-style: italic;">Albert Einstein</span>
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2003 Skąd: - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skrypty php -> Systemy portalowe i CMS'y
-------------------- <span style="font-weight: bold;">Open Source Enterprise Content Management</span>
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 31.08.2004 Skąd: Bydgoszcz, Polska Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
ok.
Ktoś wie ![]() -------------------- <span style="font-weight: bold;">"Bo ja wolno myślę."</span> <span style="font-style: italic;">Albert Einstein</span>
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 384 Pomógł: 6 Dołączył: 11.09.2004 Skąd: Grodzisk Mazowiecki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie dziła Ci html area. Zapraszam na http://power.jportal2.com/forum/ ten tem,at już był chyba rozpatrywany ...
![]() Chodzi o to że masz źle zbudowanego skina. Brakuje <? echo $head_info; ?> w sekcji head, twojego skina Ten post edytował Strzałka 18.11.2004, 21:49:32 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
nie moge znaleść i nie działa :|
-------------------- <span style="font-weight: bold;">"Bo ja wolno myślę."</span> <span style="font-style: italic;">Albert Einstein</span>
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 21:14 |