![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 1 Dołączył: 21.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam o to taki problem: Posiadam dwie tabele w bazie danych: support_subject id, type, email, id_author, subject support_post id, id_subject, id_player, text, date Oto moje zapytanie, które niestety nawet jak nie ma nic w tabeli support_subject i support_post wyświetla jakieś puste dane jak by coś istniało w tych tabelach ale nic nie ma.
Chciałbym aby to zapytanie wyświetlało rekordy tylko wtedy jak coś jest w support_subject dla danego gracza, a nie jakieś wiadomości widmo, które nie istnieją. Oprócz tego w tabeli powinno wyświetlać subject, type, ostatni wpisany post z id_player i datą (max_date). Kombinowałem pół nocy i doszedłem do tego ale tak to jest jak chce się połączyć dane z kilku tabel w jedną, gdy wcześniej się tego nie robiło. W razie czego, chociaż raczej nie ma to nic wspólnego korzystam z PDO. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 18 Dołączył: 2.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:05 |