![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 20.12.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej. Mam plik lang w takim formacie:
Includuję sobie go w zależności od języka. To jest ok kiedy używam tych zmiennych w php. Teraz chcę używać ich w smarty również wiec robię sobie: Otrzymuję:
Ale dając np {$lang[loginform]} lub {$lang.loginform} nic nie otrzymuje. Robię coś nie tak? Zapomniałem o czymś? przeoczyłem? Próbowałem też poprzez {php}echo $lang[loginform]; {/php} i też nic (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 806 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 20.12.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
myślisz,ze tego nie próbowałem? To pierwsza opcja była (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
EDIT>> Dobra - mam. Jednak jak się człowiek przejdzie do sklepu to inaczej myśli (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Za dużo tych $lang było i sie mieszało chyba. Zmieniłem zmienną smarty na $lng i jest ok (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ten post edytował kasior 10.04.2014, 20:03:19 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 20:56 |