![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 25.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czesc mam taki problem
Mam formularz ktory wysyla dane z siebie i poźniej te dane są dopisywane do jakisplik.php . Nastepnie te dane są odczytywane. I jesli ktos wpisze do formularza jakies glupoty (tj. <input type=txt .....itp) to wyswietla mi sie to w jakisplik.php i powstaje bałagan maxymalny. Jak zrobic zeby jeszcze przed zapisaniem do tego pliku zostały usunięte znaczniki HTML? Z góry dzięki. Pozdro | ar2oor ps.nie moglem tego znales na forum. -------------------- ![]() Mój Status GG: ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 121 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Daj to przed zapisem do pliku
-------------------- Warsztat: Apache 1.3.29 / PHP 4.3.4 / MySQL 3.23.58 / Winsyntax
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 25.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OK dzięki.
Nawet mi sie udalo to juz na tym forum znalesc :-) Mam jeszcze jedno pytanie, czy jest mozliwosc zeby jakis skrypt zamykał nie domknięte tagi. Bo jak daje np. ( <u> ) bez to mam cału txt podkreslony... -------------------- ![]() Mój Status GG: ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 1 Dołączył: 17.07.2003 Skąd: Kazanów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak mozesz dawac jak przed chwila wyrzuciles wszystkie tagi? poza tym musialbys zlukac np. kod tego fora przy pisaniu postu... bo tam jest wlasnie taki skrypcik js do zamykania tagów
|
|
|
![]()
|
|
ke?! zamknolem,ale dalem ze jak ktos daje np [u] to daje to <u>. rozumish ?
a dalszej części twojej wypowiedzi nie rozumiem za brdzo .mozesz powiedzec troszke jasniej ? :-) -------------------- ![]() Mój Status GG: ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 1 Dołączył: 17.07.2003 Skąd: Kazanów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak pisze tutaj posta na forum to nad textarea masz takie guziczki + link "Zamknij wszystktie tagi" luknij sobie w źródełko strony [PPM > Pokaż źródło] i poszukaj tej funkcji js zamykajacej tagi
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2003 Skąd: - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skrypty php -> php Początkujący
-------------------- <span style="font-weight: bold;">Open Source Enterprise Content Management</span>
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:43 |