![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Jestem uczniem 1 klasy TI. Dzisiaj nauczyciel dał mi do napisania prace domową polega ona na stworzeniu skryptu na Greasemonkey z nizej podanego kodu
Proszę was o pomoc gdyż jestem w programowaniu .js zielony. Dziękuję i pozdrawiam Sebastian Ten post edytował bzyku 9.04.2014, 18:04:19 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nauczyciel na pewno nie dał tego zadania bez żadnych podstaw, omówienia wcześniej. Nie odrabiamy prac domowych. Przyjdź z konkretnym problemem.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nauczyciel moze i tłumaczył ale ja przeniosłem sie z profilu technik mechatronik dwa miesiące temu i uwierz mi ze mam takiego nauczyciela który powiedział ze drugi raz nie bedzie powtarzał a temat był przerabiany sześć miesiecy wczesniej.
wiem tylko jak mam zacząć // ==UserScript== // @name // @namespace // @include // @description // @version // @copyright // ==/UserScript== const $ = unsafeWindow.$; var div = document.createElement |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 332 Pomógł: 294 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
problem w tym, że podałeś tylko html (nie pełny lub tylko bez domknięcia) i nie wiadomo, co z nim masz zrobić...
jeśli chodzi o user.script to niektórzy na konkretnych stronach mogą zmienić np. tylko tło nagłówka żeby go wyróżnić i był czytelniejszy - jednak teraz podałem minimalistyczny przykład i wszystko zależy jak wiele on chce... bo sama zmiana tła i coś podobnego to po prostu nawet w JS banał więc mając nagłówki i żeby to na danej tylko i wyłącznie stronie działało miałbyś jakiś skrypt urzytkownika który coś tam robi... jednak jak już wspomniałem czy to tylko cokolwiek ma robić czy to cokolwiek on z kolei odbierze za kpinę zależy od nauczyciela i co konkretnie chciał... -------------------- Jeśli twoja ręka rusza do przodu powstrzymaj swój gniew; gdy wyprzedza cię twój gniew - wycofaj rękę.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:38 |