![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 14.10.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chcialem w najprostszy sposob dodawac zdjęcia do bazy danych i natrafiłem na ten skrypt który nie działa mi i nie moge za Chiny znaleźć błędu.. sprawdzam w bazie danych i nie dodaje mi nic tam nie wiem z jakiej przyczyny, prosze o pomoc.. oto wszystkie pliki:
a jesli chodzi o dane do bazy danych i polacznie to mam na pewno prawidlowe bo dziala w innych skryptach, tutaj podalem 'xxx'.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Takiego potwora jeszcze nie widziałem... Zobacz, jakie dajesz zapytania, to chyba umiesz? -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do bazy dodawaj ścieżkę do pliku a nie plik, po co zapychać bazę.
masz w tabeli zdjecia tylko jedną kolumnę? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 14.10.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam pole ID i Zdjecie:
CREATE TABLE zdjecia ( id INTEGER AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY, zdjecie MEDIUMBLOB NOT NULL ) chodzi mi o to że nie mam zielonego pojęcia w jaki sposób dodawać całe zdjęcia do bazy danych a na ten skrypt trafilem podczas szukania w internecie.. umiem dodawac informacje do bazy danych. Jesli chodzi o zdjęcia to chciałbym tylko kilka dodać w celu nauki, ale jeśli chodzi o dodawanie samego źródła żeby nie zapełniać bazy danych to też chciałbym wiedzieć jak to zrobić, na przykładzie tego bądź innego kodu.. ale ten jest jednym z nieliczych jakie udało mi się znaleźć, a żaden i tak mi nie działał dlatego pytanie z mojej strony jakie błędy są w tym kodzie że nie spełnia on swojego zadania.. z góry dziękuje Ten post edytował Mastersieciweb 9.04.2014, 19:26:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:15 |