![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki problem iż mój plik normalnie wyświetla dane wpisywane w htmlu, rwaz z polskimi znakami, ale gdy wyświetla dane pobrane z bazy danych do zamiast polskich znaków pojawiają się krzaczki.
Zamiast wyrazu "cóż że" wyświetla się "c�? ?e". Co ciekawe gdy z kodu HTML:
usunę:
to wyświetla mi się "có? ?e". Dodam, że wszystko było ok, i nagle zaczęły występować te błędy. Próbowałem zmienić Wampa na XAMPPA, ale nic to nie pomogło. Proszę o pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 285 Pomógł: 18 Dołączył: 30.01.2014 Skąd: <?=$_GET['city']?> Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zobacz tutaj: www.php.pl/Wortal/Artykuly/Pomysly-porady-sugestie-dobre-nawyki/Polskie-znaki-a-MySQL, mi pomogło.
pomijając to: Cytat Zamiast wyrazu "cóż że" wyświetla się "c�? ?e". Co ciekawe gdy z kodu HTML:
usunę:
to wyświetla mi się "có? ?e". Dodam, że wszystko było ok, bo nie doczytalem. Ten post edytował ZaXaZ 18.04.2014, 16:28:16 -------------------- Jak poprawnie zadać pytanie || Generator #RRGGBB || Kurs: php, mysql <> html & css || Hosting || Validator: html, css || Narzędzia dla programistów |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 05:04 |