![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co zyska mocniejsza pozycje w oczach robota google subdomena: strona.domena.com, czy podstrona domena.com/strona.php
-------------------- OK-Word.com - Nauka podstawowych slowek z jezyka angielskiego, Zapraszam.
"Głupiec nie wierzy w nic z tego, co nie wynika z jego własnego doświadczenia" "Na początku stworzył Bóg niebo i ziemię" - inna sprawa, ze człowiek to potem popsuł, ale jeżeli tworzenie wyszło od Boga, to zaiste jestem jego synem:) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Moze poczytaj wpierw do czego sluza subdomeny i po co sie je robi, a nie dwie minuty potem jak poznales slowo SUBDOMENA juz masz takie pytania
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 14.05.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moze poczytaj wpierw do czego sluza subdomeny i po co sie je robi, a nie dwie minuty potem jak poznales slowo SUBDOMENA juz masz takie pytania Przepraszam, że się wtrącę ale to nie była odpowiedź na pytanie. Wiele rzeczy służy do jednej rzeczy a wykorzystuje się do wielu innych. Odpowiadając na pytanie, subdomena zwiększa moc domeny głównej ale w bardzo małym stopniu. To działa w drugą stronę, domena główna zwiększa moc subdomen poprzez przekazywanie mocy. Natomiast katalog na domenie to zawartość głównej domeny. Co bezpośrednio zwiększa jej wartość. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Przepraszam, że się wtrącę ale to nie była odpowiedź na pytanie. Tylko ze Ty nie znasz kontekstu mojej odpowiedzi w stosunku do slimboota. Jak juz pisalem: koles dwie minuty wczesniej poznal slowo "SUBDOMENA" podczas odpowiedzi w innym temacie i od razu rzucil się na subdomeny, gdy akurat w jego problemie nie one byly rozwiązaniem.I przestan wkoncu podbijac wszystkie stare tematy, bo odnosze wrazenie ze nabijasz sobie posty -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 14.05.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko ze Ty nie znasz kontekstu mojej odpowiedzi w stosunku do slimboota. Jak juz pisalem: koles dwie minuty wczesniej poznal slowo "SUBDOMENA" podczas odpowiedzi w innym temacie i od razu rzucil się na subdomeny, gdy akurat w jego problemie nie one byly rozwiązaniem. I przestan wkoncu podbijac wszystkie stare tematy, bo odnosze wrazenie ze nabijasz sobie posty Rozumiem, nie mogłem znać tego stosunku. W takim razie przepraszam. Odnośnie postów, temat sprzed miesiąca, półtora nie jest odkopywaniem wątków. Jednocześnie wątki te są prawie na samej górze pierwszej strony. Wchodząc od razu ktoś pozna moje rozwiązanie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 09:15 |