Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Subdomena, czy podstrona?
slimboot

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Co zyska mocniejsza pozycje w oczach robota google subdomena: strona.domena.com, czy podstrona domena.com/strona.php

--------------------
OK-Word.com - Nauka podstawowych slowek z jezyka angielskiego, Zapraszam.

"Głupiec nie wierzy w nic z tego, co nie wynika z jego własnego doświadczenia"

"Na początku stworzył Bóg niebo i ziemię" - inna sprawa, ze człowiek to potem popsuł, ale jeżeli tworzenie wyszło od Boga, to zaiste jestem jego synem:)

Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 4)
nospor

Grupa: Moderatorzy

Moze poczytaj wpierw do czego sluza subdomeny i po co sie je robi, a nie dwie minuty potem jak poznales slowo SUBDOMENA juz masz takie pytania

--------------------

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista
"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

+Quote Post
Lichannoosee

-----

Cytat(nospor @ 8.04.2014, 11:28:03 ) *
Moze poczytaj wpierw do czego sluza subdomeny i po co sie je robi, a nie dwie minuty potem jak poznales slowo SUBDOMENA juz masz takie pytania

Przepraszam, że się wtrącę ale to nie była odpowiedź na pytanie. Wiele rzeczy służy do jednej rzeczy a wykorzystuje się do wielu innych.
Odpowiadając na pytanie, subdomena zwiększa moc domeny głównej ale w bardzo małym stopniu. To działa w drugą stronę, domena główna zwiększa moc subdomen poprzez przekazywanie mocy.
Natomiast katalog na domenie to zawartość głównej domeny. Co bezpośrednio zwiększa jej wartość.
+Quote Post
nospor

Grupa: Moderatorzy

Cytat
Przepraszam, że się wtrącę ale to nie była odpowiedź na pytanie.
Tylko ze Ty nie znasz kontekstu mojej odpowiedzi w stosunku do slimboota. Jak juz pisalem: koles dwie minuty wczesniej poznal slowo "SUBDOMENA" podczas odpowiedzi w innym temacie i od razu rzucil się na subdomeny, gdy akurat w jego problemie nie one byly rozwiązaniem.

I przestan wkoncu podbijac wszystkie stare tematy, bo odnosze wrazenie ze nabijasz sobie posty

--------------------

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista
"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

+Quote Post
Lichannoosee

-----

Cytat(nospor @ 19.05.2014, 14:17:21 ) *
Tylko ze Ty nie znasz kontekstu mojej odpowiedzi w stosunku do slimboota. Jak juz pisalem: koles dwie minuty wczesniej poznal slowo "SUBDOMENA" podczas odpowiedzi w innym temacie i od razu rzucil się na subdomeny, gdy akurat w jego problemie nie one byly rozwiązaniem.

I przestan wkoncu podbijac wszystkie stare tematy, bo odnosze wrazenie ze nabijasz sobie posty

Rozumiem, nie mogłem znać tego stosunku. W takim razie przepraszam.
Odnośnie postów, temat sprzed miesiąca, półtora nie jest odkopywaniem wątków.
Jednocześnie wątki te są prawie na samej górze pierwszej strony.
Wchodząc od razu ktoś pozna moje rozwiązanie.
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 22.08.2025 - 09:15