![]() |
![]() ![]() |
![]() |
--Dariusz-- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Cześć,
Nie jestem mistrzem w JS czy też jQuery, uczę się i utknąłem na problemie edycji danych które mam w dynamicznych polach input. Do rzeczy ![]() Mam prosty formularz i taką część formularza http://fiddle.jshell.net/P8Nn2/ wypełniający może dodać kilka pól z propozycjami. Wszystko zapisuje do jednego pola w MySQL oddzielone średnikiem za pomocą funkcji implode, dane te również wyrzucam za pomocą pętli foreach [ Problem stanowi edycja wprowadzonych propozycji. Otóż chcę usunąć wprowadzone propozycje lub dodać kolejną nową i tutaj właśnie jest problem po stronie mojej wiedzy w ramach JS czy też jQuery... Znajdzie się ktoś chętny do pomocy? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Dodajac/usuwajac zmienia ci sie w formularzu liczba pol. Klikajac ZAPISz, zapisujesz na nowo w bazie tylko te, ktore aktualnie są. Zero problemu
![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 21:51 |