![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
Zmagam się od 2 dni z problemem stworzenia skryptu w Google Drive Sprawa wygląda następująco: * Korzystam z Biblioteki PHP Google'a, * MimeType( 'application/vnd.google-apps.script' ) - zgodnie ze specyfikacją * Skrypt tworzy Dokumenty PDF/TXT bez problemu. * Specyfikacje przejrzałem praktycznie całą ale odpowiedzi na moje pytanie nie ma
Bardzo proszę o pomoc Ten post edytował moovspot 2.04.2014, 10:11:41 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 26 Dołączył: 26.01.2012 Skąd: Ci to przyszło do głowy? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra, a gdzie to pytanie?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pytanie nastepujące: JAK TO ZROBIC (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ?
Ma ktoś jakiś pomysł, jakiś gotowiec (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 26 Dołączył: 26.01.2012 Skąd: Ci to przyszło do głowy? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Naleśniki zrobić? Jajka, jakaś mąka, smażysz. A tak serio, to co chcesz zrobić? Bo sprzęt mi się zepsuł, szklana kula i te sprawy. :-)
|
|
|
![]()
|
|
Skrypt na dysku Google Drive ma wysyłać powiadomienia SMS.
Sam skrypt, który napisałem działa (wysyła powiadomienia). - skrypt.gs Teraz mam za zadanie stworzyć skrypt w PHP, który będzie tworzył(wysyłał) na dysk Google'a plik skryptu (skrypt.gs) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 12:55 |